Radlader mit Grassilage

Zakiszanie

Wyniki badań w zakresie zakiszania

Wszystkie produkty badane są pod kątem jednoznacznych korzyści dla zwierząt i dla ich wydajności - zarówno w laboratorium jak i poprzez obszerne badania praktyczne, przeprowadzane w naszym instytucie oraz przez niezależne jednostki badawcze. Poniżej możesz się zapoznać z wynikami badań, dotyczącymi zakiszania.
Krowy przy stole paszowym
© Volker Hämmerling
Dowiedz się więcej

BONSILAGE FIT M dla wymiernie większej zdrowotności krów

Zakiszacz BONSILAGE FIT M z jedyną w swoim rodzaju kombinacją szczepów bakterii kwasu mlekowego zabezpiecza stabilność kiszonki z kukurydzy, a ekstra porcja glikolu propylenowego wspomaga znacząco zdrowotność krów.

Kiszonka z kukurydzy
Dowiedz się więcej

Wymiernie szybsze zakiszanie kukurydzy z BONSILAGE SPEED M

Szybka produkcja kwasu octowego jest niezwykle ważna dla zatrzymania rozwoju pleśni i drożdży. Bonsilage Speed M pozwala skrócić czas zakiszania do dwóch tygodni i zachować dłuższą stabilność tlenową po otwarciu - potwierdzają to wyniki testów DLG.

Logo BONSILAGE PLUS
Dowiedz się więcej

BONSILAGE PLUS pozwala zaoszczędzić na paszy treściwej

Wyniki badań na Uniwersytecie Hohenheim potwierdzają skuteczność BONSILAGE PLUS. Aby pokryć zapotrzebowanie krów wysokowydajnych na białko strawne, należy dostarczyć im większą ilość białka chronionego. BONSILAGE PLUS poprawia jakość białka w kiszonce.