Radlader mit Grassilage

Zakiszanie

bonsilage CCM

Kiszonki z ziarna kukurydzy i CCM

  • Zapobiega namnażaniu się pleśni i drożdży
  • Zwiększa stabilność tlenową
  • Poprawia walory smakowe

Opis

  • Kombinacja homo- i heterofermentujących szczepów bakterii kwasu mlekowego dla śrutowanego ziarna kukurydzy i CCM
  • Ochrona przed niekontrolowanym namnażaniem się drożdży i pleśni
  • Trwała redukcja wartości pH
  • Opłacalna alternatywa dla stosowania kwasów
  • Czas zakiszania: 8 tygodni

Zastosowanie:

  • Kiszonka z ziarna kukurydzy z zawartością suchej masy 56-68%
  • CCM z zawartością suchej masy 58-65%

Certyfikaty

  • DLG-Gütezeichen

Certyfikaty

Vorschaubild der Zertifikatslogos

Certyfikaty niezależnych instytucji potwierdzają zgodność produktów SCHAUMANN z wymogami jakościowymi. Powszechnie uznawane znaki jakości zapewniają bezpieczeństwo - dla konsumenta, rolnika i firmy. Tutaj znajdziesz informacje na temat wszystkich certyfikatów i możliwość ich pobrania.

Certyfikaty do pobrania