Getreide (Weizen) fällt auf einen Haufen

Higiena i konserwacja

SCHAUMASIL 5.0

Środek konserwujący o niskim wskaźniku parowania

  • Bezpieczna i długoterminowa konserwacja
  • Umożliwia szybkie skarmianie świeżo zebranego zboża
  • Nie zawiera azotu

Opis

  • Nekorozyjna i prosta w użyciu kombinacja kwasów o wartości pH 5, przeznaczona do stabilizacji zboża
  • Zahamowanie rozwoju pleśni, drożdży i bakterii
  • Produkt nie zawiera azotu i nie obciąża wewnętrznego bilansu azotowego, zgodnie z rozporządzeniem o nawozach
  • Nie jest substancją niebezpieczną w rozumieniu ADR

Certyfikaty

  • GMP+ Feed Safety Assurance
  • A-Futter
  • QS Qualität und Sicherheit GmbH
  • "Ohne Gentechnik" nach VLOG-Standard
  • DLG-Gütezeichen

Certyfikaty

Vorschaubild der Zertifikatslogos

Certyfikaty niezależnych instytucji potwierdzają zgodność produktów SCHAUMANN z wymogami jakościowymi. Powszechnie uznawane znaki jakości zapewniają bezpieczeństwo - dla konsumenta, rolnika i firmy. Tutaj znajdziesz informacje na temat wszystkich certyfikatów i możliwość ich pobrania.

Certyfikaty do pobrania